home

100% aandacht schenken?
Synchrone Duo Massage

Made by Nooz in een ongekende luxe privé Red Lounge.

    

Geniet van een ongekend ontspannende lichaamsmassage in je eigen luxe privémassagelounge. 
Samen met een persoon die jij erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duomassage samen naar een niveau van totale ontspanning in je eigen luxe privémassageruimte. Je beleeft de aromarelaxmassage samen, perfect synchroon en op het ritme van de muziek. In een sfeervol kader met gegarandeerde rust en privacy.
 
Al onze medewerkers zijn opgeleid in de Nooz Academy. Hierdoor hebben onze massages het unieke 'made by Nooz'-kwaliteitslabel.De Nooz-duomassage is namelijk véél meer dan een massage krijgen naast elkaar. Dit staat garant voor topkwaliteit, erkend door o.a. onze fans op Facebook en Trip Advisor en toonaangevende magazines als beste ooit meegemaakt
 
Ook de privémassagelounges zijn ongekend in Europa. Ze omvatten een topklankinstallatie, kleursferen op maat, luxedesigninterieur, regendouche, designprivétoilet, loungebed, privé cinema room en een infraroodelement.                      
 
Zo kan je zelf kiezen hoelang jullie willen privé nagenieten en met welke ervaringen je de ontspanningsreis wil aanvullen zonder je privémassagelounge uit te moeten (zie uitbreidingen hieronder). 
 
Prijs
Uitbreidingen 
  • Massage 1,5 uur - combinatie van 2- en 4-handenmassage, uniek in Europa: 40 euro/persoon
  • Nagenieten in je eigen privémassagelounge met onbeperkt gebruik van alle faciliteiten (infraroodsauna, bedlounge, kleursferen, cinema room, regendouche, luxe designsanitair, enz.): 20 euro/persoon/uur
  • Fles bubbels: 40 euro 
  • Fles champagne: 90 euro
  • Privédiner in je eigen privémassagelounge: 55 euro/persoon ALL IN (eten, frisdrank, koffie/thee en zelfs de wijn en de privéservice zijn allemaal reeds inbegrepen) 
  • Privébrunch of -lunch: 30 euro/persoon (prive)
  • Unieke pantoffels: 5 euro/paar (mag je meenemen naar huis)
  • Fles wijn als genotsdrank: 30 euro  
  • Dorstlessers: zie prijslijst ter plekken
  • Assortiment van hapjes (nootjes, olijven, fruit, ...): 15-30 euro/persoon
Andere wensen? 
Dat kan! 
Bij Loft aan het Water is het mogelijk van de eerste tot de laatste seconde volledig privé en discreet te genieten! Ongekend in Europa.
Dit alles in Grobbendonk, vlakbij Antwerpen.

reserveren
cadeaubon
stuur mij de noozletter
contacteer ons

fotoboek

gastenboek

Herentalsesteenweg 81b - Grobbendonk
014 50 20 53 - info@loftaanhetwater.be

Volg ons
Delen via

VTM nieuws

erkent Nooz© 2024 Loft aan het Water - Created by TOP