home

100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle nieuws bekijkenerkent Nooz

VTM-nieuws (3/11/2022) erkent Nooz als pionier in het adults only-aanbod
Onlangs heeft het VTM Nieuws het innovatieve aanbod van Nooz erkend. Daar zijn we erg blij mee. In een item over het groeiende succes van adults only-hotels werd Nooz genoemd als een van de eerste kindvrije wellnessoases in België. We zijn trots op die pioniersrol!
Bekijk de reportage online via VTM GO (beschikbaar tot en met 10/11/2022):  https://vtm.be/vtmgo/afspelen/e207cb847-75c7-45a9-8d91-8c819b102f9d

Tip: Ontdek NOOZ in de reportage vanaf minuut 33 in de online video.
 

Noozen zonder externe prikkels - het ideale geschenk
Wim Vanacker: "Vanaf het prille begin wilden we met Nooz zoveel mogelijk externe prikkels uitschakelen. Dat gaat veel verder dan wellness, een hotel of restaurant zonder kinderen. Want bij Nooz kom je ook geen vreemde mensen tegen, speelt de klok geen rol en zijn er geen obers of personeel die je nog iets extra's willen verkopen. In de unieke relaxwereld van Nooz is alles inbegrepen." Zo kan je 100% tijd en energie investeren in je partner, vriendin(nen) of moeder/dochter relatie.
Dat VTM Nieuws Nooz nu in z'n reportage heeft opgenomen, is een fantastische erkenning voor onze passie.
En wat is er mooier dan 100% aandacht schenken zonder externe prikkels?
www.nooz.be/schenken
 

100% aandacht en ontspanning
Het unieke concept is zelfs een werkwoord geworden. 'Noozen' staat nu voor 100% aandacht geven aan elkaar, voor pure quality time. Wim Vanacker: "Zoals een van onze vaste gasten zegt: 'iedere dag ben ik moeder, maar bij Nooz ben ik 100% vrouw.'" Andere gasten vertellen dan weer dat ze naar Nooz komen om op een zo kort mogelijke tijd een maximale ontspanning te ervaren.
www.nooz.be
 

Noozen, het mooiste geschenk voor iedereen en voor elke budget
Vandaag bestaat Nooz op 5 locaties met veel verschillende manieren van 'noozen', van enkele uurtjes tot 48 uur 'weg van de wereld'. Noozen is er voor iedereen die zijn relatie belangrijk vindt - als koppel, onder vrienden of vriendinnen, voor families en bedrijven. Een ideaal cadeau aan iemand die belangrijk is in je leven. Want wat is er mooier dan 100% quality time schenken?
Surf naar www.nooz.be/schenken en maak snel je cadeaubon aan.
 
Gratis fles unieke nooz wijn
We delen graag onze passie met jou. Met deze nieuwsbrief kan je gebruik maken van een gratis fles unieke nooz wijn. Ontdek alle details en voorwaarden op www.nooz.be/gratis
 
Tot binnenkort?
Wim, Heidi en het NOOZteam

Hoe kan je ons bereiken?
014/50.20.53
Volg Nooz op Instagram en Facebook
info@nooz.be
Hoe wil je noozen?

reserveren
cadeaubon
stuur mij de noozletter
contacteer ons

fotoboek

gastenboek

Herentalsesteenweg 81b - Grobbendonk
014 50 20 53 - info@loftaanhetwater.be

Volg ons
Delen via

VTM nieuws

erkent Nooz© 2024 Loft aan het Water - Created by TOP