home

100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle nieuws bekijkenNIEUW in de kempen...

Vanaf 20 december start een nieuw en uniek concept in België : Loft aan het Water
 
 
Heb jij dat soms ook? Overnachten in een sfeervolle Bed & Breakfast maar je de volgende ochtend storen aan onbekende gasten met wie je de maaltijden moet delen. Of in een hotel waar je enkel een privékamer krijgt en die helemaal ‘business’ uitstraalt. Terwijl je verder gebonden bent aan regels en je ontbijt en diner publiek moet nemen met anderen rondom je. Of je boekt een massage in een schoonheidssalon of wellnesscenter waar je terecht in een steriele bedrijfsomgeving, waar je in een wachtzaal moet wachten en erna direct weer naar huis moet.

Eindelijk is er in de Kempen een uniek pareltje dat hiervoor een alternatief biedt. Loft aan het Water in Grobbendonk. 

Zodra je er binnen stapt, word je overvallen door de unieke rust van het designinterieur en de gigantische loft-living met een ongekend zicht op de ongerepte natuur en het water.

Vanuit de living van Loft aan het Water ervaar je de rust van kabbelend water. Een vrachtschip schuift voorbij. Los van de plek waar je zelf bent en toch verbonden met het panorama dat binnen je gezichtsveld valt. Op het zonneterras geniet je intens van alle geuren die uit het bos komen aan de overkant. Zo heb je het Albertkanaal wellicht nog nooit ervaren.

Even thuiskomen bij jezelf

Heb je zin in een kwaliteitsmassage maar slechts enkele uurtjes tijd? Misschien heb je er genoeg van om aan te schuiven in een wellnesscenter of kom je helemaal niet tot rust in een steriele omgeving. Dan is Loft aan het Water iets voor jou. Je boekt je massage in een privéruimte die ingericht is met infrarood sauna, privé-regendouche en toilet, lounge-bed, kleursferen en een top klankinstallatie met je favoriete muziek.. Nagenieten kan bij een drankje of een privémaaltijd in je kamer of in de loft-living. Of gewoon een uurtje op jezelf zijn, even weg van je werk en dagelijkse beslommeringen en zonder iets of iemand in de buurt. Dit huis heeft het allemaal. Een passiefwoning met een smaakvol interieur, klimaatregeling en vier luxe-kamers met design tweepersoons springbox en inloopdouche. Privacy en een service van topkwaliteit voor de keuzes die je bij de boeking hebt gemaakt, maken van je ervaring in Loft aan het Water een unieke belevenis.

Originele ideeën vragen een exclusieve invulling

Collega’s op werkvergadering, een belangrijke zakenafspraak waarbij elk storend element moet geweerd worden, vriendinnen die zin hebben om te kokerellen in een modern ingerichte keuken, een familiefeestje, huwelijksnacht of gewoon een weekend met z’n tweetjes of samen met vrienden. Loft aan het Water gaat geen uitdaging uit de weg om van jouw idee een onvergetelijk moment te maken. Helemaal volgens jouw wensen en mits enkele goede afspraken over het gebruik van de ruimtes, wordt jouw idee een succesverhaal.

Topkwaliteit, met een Nooz label

Waar de mogelijkheden van Loft aan het Water eindigen, neemt de ervaring van Nooz het over. Het personeel werd opgeleid in het gekende en exclusieve wellness-center van Wim en Heidi Vanacker. Dat betekent topkwaliteit van een professioneel niveau, zowel vaktechnisch als gevoelsmatig. Vertaald naar de filosofie en de mogelijkheden van Loft aan het Water is dit de ideale combinatie om op een budgetvriendelijke manier toch te genieten van een exclusief arrangement of verblijf in de Kempen.

Loft aan het Water 
Herentalseweg 81B -  2280 Grobbendonk
Tel. +32 (0)14 50 23 50
ongekende massages – bijzonder overnachten – anders vergaderen
www.loftaanhetwater.be 


© 2022 Loft aan het Water - Created by TOP