home

Wij zijn open


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle tips bekijkenWij zijn open
Noozen is nog steeds mogelijk ondanks de 'lockdown'. Gastenkamers en privé dineren/ontbijten op de kamer is nog steeds mogelijk. Zeker in deze tijden is het heel belangrijk dat je blijft onstpannen en genieten.

Wil je graag jou eigen romantische kamer boeken met privé cinema, top klankinstallatie, heerlijk privé dineren op de kamer, prachtig uitzicht en nog zoveel meer?

Wat met corona?
Wie nooz kent weet dat noozen helemaal geen enkel gevaar kan zijn in verband met corona gezien het helemaal privé  is zonder vreemde mensen en ver weg alle andere prikkels. En er is meer dan voldoende tijd om alles medisch te ontsmetten want noozen is juist het omgekeerde  dan het ‘commercieel bandwerk’ zoals privé sauna’s, hotels enz..  

De maatregel om 1.5 meter afstand te houden, mondmasker dragen, handen ontsmetten is voor ons zelfs zonder corona niet voldoende. We garanderen dat je nooit andere gasten zal zien. 

Zelfs de ongekende hygiëne- en privacyregels van Nooz werden nog verstrengd.  Dit is voor ons normaal gezien er nooit direct andere gasten komen na jou waardoor wij altijd heel veel tijd hebben om alles grondig medisch te ontsmetten en de gezonde natuur benutten voor een perfecte ventilatie.

Zo werken wij indien jij het wil met onze speciale Coronaservice. Die laat toe dat onze gasten in geen enkel geval nog in contact moeten komen met onze medewerkers. Wij zetten alles op het gewenste tijdstip voor je klaar zodat  je je geen zorgen moet maken om je gezondheid.

De algemene veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een mondmasker in gemeenschappelijke ruimtes, het bewaren van de social distance,... blijven uiteraard ten allen tijde van kracht.

Goed nieuws en dank !
Onze gasten zijn  super enthousiast en kunnen niet wachten om te komen noozen… We krijgen dagelijks heel wat telefoontjes en emails binnen om te reserveren en/of iemand in de bloemetjes te zetten.
Wij willen jullie dan alvast heel erg bedanken voor jullie enorme steun zodat wij de moed en energie blijven houden te investeren om jullie nog beter te kunnen laten noozen.

Jouw vakantie of reis eens helemaal anders en veel intenser beleven ?
Reserveer nu alvast je Nooz-moment zodat je iets prachtigs hebt om naar uit te kijken: 100% quality time, een onvergetelijke reis doorheen ongekende zintuigelijke belevingen, ver weg van toerisme, vreemde mensen of andere externe prikkels…

Tijdig reserveren !
We raden aan zo snel mogelijk te reserveren om zeker te zijn dat er nog een plaatje vrij is voor jullie.  Wij werken met passie ver weg de massa en de plaatsen zijn beperkt.
We blijven dan ook altijd 7/7 voor jou beschikbaar om een nooz beleving uit te werken die bij jou past.
Om iedereen in de komende vakantieperiode zoveel mogelijk de kans te geven te kunnen noozen aanvaarden wij de ‘<4 uur’ pakketten enkel op last minute basis.
  
Wil je iemand persoonlijke wensen schenken of in de bloemetjes zetten met een unieke Nooz-bon ?
Zoek je een onvergetelijk geschenk voor een collega, vriend(in), familie die voor jou belangrijk is ? 

Bestel dan nu de cadeaubon met je eigen persoonlijke wensen.  Volledig op maat en voor alle budgetten.
Om de corona-pijn wat te verzachten, krijg je bij aankoop van een Nooz-cadeaubon (waardebon of verwenpakket) gratis een heerlijke fles unieke Nooz-wijn. 
Met een Nooz-bon laat je écht zien hoeveel je om hem of haar geeft…
Een Nooz-cadeaubon aanmaken is heel eenvoudig via 014 50 20 53 of www.loftaanhetwater.be/schenken
© 2021 Loft aan het Water - Created by TOP