home

100% aandacht schenken?


Partager
Imprimer

Toutes les nouvellesOpnames VTM-reeks Familie!

Exclusieve 'Loft aan het Water' vanaf 23 december in VTM-soap 'Familie'

Loft aan het Water, een unieke plek voor een minibreak, opende pas begin dit jaar de deuren, maar is nu al uitgegroeid tot een tv-ster. 

Vanaf 23 december schitteren de prachtige privélounges als decor van een buitenverblijf, waarin een personage uit de populaire VTM-reeks 'Familie' spannende/ romantische avonturen beleeft. 

De privélounges bieden het summum van luxueuze verwennerij, smaakvol design, pure rust en een zicht op het groen...  En daar vielen ook tv-makers voor. 


Loft aan het Water scoort, ook in 'Familie'

De nieuwe designoase Loft aan het Water kreeg meteen na zijn opening al een uitstekende waardering van 9 op 10 bij booking.com. Bovendien werd deze exclusieve loft ook snel door de televisiewereld ontdekt. VTM vond in Loft aan het Water namelijk het ideale decor voor een buitenverblijf van een personage uit de populaire soap 'Familie'.


Wim Vanacker, bedenker van Nooz en Loft aan het Water: "Met Loft aan het Water wilden we vooral een exclusieve omgeving neerzetten die tegelijk heel zen is. Precies die combinatie heeft productiehuis TvBastards voor Loft aan het Water doen kiezen. De lounge die in 'Familie' te zien is, komt heel herkenbaar in beeld. Aan het interieur is niets veranderd en ook de bosrijke omgeving en de rust langs het Albertkanaal komen goed over."


"De loft past prima bij het personage van June Van Damme", zegt Wim Feyaerts van productiehuis TvBastards in de actuele editie van het Kempense magazine Onderox (december 20015). "Ze houdt van een minimalistisch interieur en vertoeft graag in een zen-sfeer. In het verhaal zal June enkele dagen in de loft doorbrengen met Stan Lauwers, een veertiger die een losbandig leven leidt en in June wel een aardig verzetje ziet. Ook de ongekende luxe van de Loft weet de man wel te smaken." 


De 'Familie'-afleveringen waarin Loft aan het Water uitgebreid te zien is, worden uitgezonden vanaf 23 december op VTM.


Uniek verwenconcept voor een minibreak

Loft aan het Water is sinds de opening begin dit jaar een schot in de roos. De mooie loft in luxueuze zenstijl werd uitgedacht door Nooz, een relaxoase in Grobbendonk die in binnen- en buitenland bekend staat om zijn unieke, persoonlijke aanpak met wellnesservaringen die je nergens anders vindt. In geen tijd groeide nu ook Loft aan het Water uit tot dé referentie in de streek om van een betaalbare time-out te genieten. 


In Loft aan het Water kunnen gasten in een eigen lounge ongestoord genieten van een privédiner met hun familie, of een duomassage 'made by Nooz' reserveren, die ze met een goede vriend(in) komen beleven. Maar evengoed boek je hier een ontspannen avondje uit in een eigen privécinema en overnacht je aansluitend in een privélounge. Een exclusieve butlerservice zorgt ervoor dat je niets te kort komt.


Betaalbare zenluxe voor iedereen

Het smaakvolle zeninterieur is een troef op zich: fraaie designmeubelen, immense fotodoeken en kleursferen die je op maat kunt instellen, zorgen voor een gevoel van exclusiviteit. Maar de echte meerwaarde zit in de vele bijzondere extra's, zoals een cinemasysteem met sublieme beeld- en klankkwaliteit, infraroodelementen voor zalige ontspanning en de waaier verwenformules, van privédiner tot de bekende Nooz-duomassage. Het royale terras met panoramisch uitzicht op bossen en water maakt de rustgevende luxe-ervaring helemaal af.


Ook geschikt voor bedrijven

Die bijzondere mix van luxe, zen, hightech en topservice maakt van Loft aan het Water ook een uitstekende vergader- of incentive-locatie. Het unieke design en het eindeloze uitzicht op water en bossen zorgen in elk geval voor een inspirerende omgeving. De vier exclusieve privélounges kunnen gebruikt worden voor een ontspannen time-out, een rustig privédiner of een bijzondere overnachting. Loft aan het Water werkt op maat en garandeert een perfecte service en privacy.


© 2022 Loft aan het Water - Created by TOP